Kundklubben
- bli medlem idag!

Djurmagazinets kundklubb

Bli medlem så får du tillgång till våra absolut bästa erbjudanden!

DjurMagazinets kundklubb

Du som kund kan kostnadsfritt ansluta dig till DjurMagazinets kundklubb. Att registrera sig är enkelt; på plats i våra butiker anmäler du dig och ditt medlemskap kopplas till ditt personnummer.

* Du som ansluter dig till kundklubben måste ha fyllt 18 år samt vara folkbordförd i Sverige.

* Det kostar ingenting att vara medlem i kundklubben.

* Att vara medlem hos oss ska vara enkelt och lärorikt.

* Som medlem får du ta del av speciella erbjudanden för kundklubbsmedlemmar eller speciella event i just din butik.

Medlemskap:
Ansökan om medlemskap kan göras direkt i en DjurMagazinet butik. Identifiera dig alltid i kassan innan köp för att inte gå miste om erbjudanden.

Baserat på analyser kan våra medlemmar delas in i olika kundgrupper för att ge olika grupper (segment) olika erbjudanden, förmåner och rabatter baserat på köphistorik, angivna preferenser, ålder, bostadsort, marknadsundersökningar.

Genom att gå med i DjurMagazinets medlemsklubb ger du Zoo Support Scandinavia AB (där DjurMagazinet ingår) rätt att för marknadsföringsändamål behandla uppgifter som lämnas in i ansökan. Du kan när som helst gå ur DjurMagazinets medlemsklubb. Kontakta oss på info@djurmagazinet.se så ordnar vi det, alternativt prata med din närmaste butik.

Dina personuppgifter:
Personuppgifter behandlas för att erbjuda förmåner, rabatter, generella och personliga erbjudanden, inbjudningar till event eller gåvor eller annan direktmarknadsföring.

Ditt personnummer behöver vi för uppdatering av adressuppgifter och för att därmed kunna ge dig ännu bättre service och erbjudanden. Uppgifter vi behöver är ditt för- och efternamn, personnummer, postadress, telefonnummer och e-postadress. Den information vi får från dig sparas och används endast av oss och våra samarbetspartners och kommer inte att lämnas ut eller säljas till utomstående. Så länge du gör minst ett köp under ett kalenderår kommer du att få erbjudanden. Vid färre köp kvarstår du dock som medlem. DjurMagazinet förbehåller sig rätten att avsluta medlemskapet för de medlemmar som inte har varit aktiva på två år.

Informationshantering:
Som medlem i DjurMagazinets klubb godkänner du att uppgifter om dina inköp lagras samt att Zoo Support Scandinavia AB med samarbetspartners har rätt att analysera information från din ansökan och dina köp. Det är varje medlems eget ansvar att se till att DjurMagazinet har korrekta adress- och personuppgifter, för att säkerställa att förmåner kommer fram. DjurMagazinet uppdaterar registret regelbundet med hjälp av Statens personadressregister (SPAR). Personuppgifter sparas i enlighet med Skatteverkets rekommendationer samt dataskyddsförordningen GDPR. Genom att acceptera villkoren för DjurMagazinet samtycker du till behandling av dina personuppgifter enligt ovan.

Kontakt:
Zoo Support Scandinavia AB / DjurMagazinet
Kistagången 20 B
164 40 KISTA

E-post: info@djurmagazinet.se
www.djurmagazinet.se
Telefon: 010-516 38 99