Din information är säker hos oss!

Vi tar god hand om dina personuppgifter och använder dem ansvarsfullt för att kunna serva dig och ditt husdjur bättre. Information om husdjur berörs inte officiellt av datasekretess, men för oss är den värdefull och vi handskas omsorgsfullt med den.

Vilka personuppgifter samlar vi in?

Även om djuren är vårt fokus så behöver vi en del information om dig som ägare för att kunna ge bättre service. Uppgifter vi behöver är ditt för- och efternamn, personnummer, postadress, telefonnummer och e-postadress.

Här ser du all information som samlas in om dig »

Hur använder vi dina personuppgifter?

När vi har korrekt information om dig och ditt husdjur kan vi underlätta er vardag genom att ge er information om aktuella erbjudanden, evenemang och förmåner. Ni får dessutom användbara djurvårdstips och vi kan be er testa nya produkter. Informationen kan alltså användas bland annat till att sköta kundrelationerna och utveckla tjänsterna samt till analys och marknadsföring.

Här ser du mer detaljerat vad dina data används till »

Du har rätt till dina personuppgifter.

Du vet väl att du har rätt att till exempel se dina kunddata, korrigera dem, ta bort dem och begränsa hanteringen av dem? Du kan göra ändringar i dina personuppgifter genom att skicka en undertecknad skriftlig begäran till adressen info@djurmagazinet.se.

Här ser du en mer heltäckande beskrivning av dina rättigheter och instruktioner för att använda dem »